"Charlotte werkt als freelance secretaresse naar grote tevredenheid voor het CCAF. Zij is een prettige collega, die betrokken is bij de organisatie. Charlotte is erg accuraat, en pro-actief. Charlotte denkt actief mee in het verbeteren van de kwaliteit van het werk. Wat verder opvalt is dat zij overzicht kan creëren en zelf ook altijd vanuit overzicht werkt, hoe complex het werk ook is. En zij doet dat altijd met een hele goede afstemming met alle betrokkenen. We zijn bij het CCAF erg blij met Charlotte!"

"Charlotte Bal van CharlyWerkt!@ is sinds 1,5 jaar mijn vaste VA - nee, meer dan dat, een VA+! CharlyWerkt!@ ontzorgt mij op allerlei gebieden als het gaat om secretariële ondersteuning maar treed ook op als projectcoördinator, wanneer ik dat nodig heb. Charlotte heeft aan een halve woord genoeg, is flexibel en werkt heel zelfstandig. Ze weet precies wanneer wél en wanneer niet terug te koppelen. Met haar altijd positieve en enthousiaste instelling is het met Charlotte altijd leuk en gezellig samenwerken!"

 

 

"Bedankt voor de ondersteuning en rust in het team. Ik heb enorm van je genoten en met je gelachen. Bedankt voor je geduld en uitleg, je inzet, werk, vrolijkheid en attent zijn."