Een slechte dag!

Het gebeurt me wel eens. Een slechte dag. Je wordt wakker van een kind dat ver voor de wekker wakker is geworden en dat graag met je wil delen, de wekker gaat en je kunt er niet uitkomen, je drukt op snoooooooooze en het volgende moment word je wakker en heb je je verslapen. 
Je gaat achter je PC zitten. Alles wat daaraan vooraf gaat, tel ik niet eens mee. Internet is traag, de inkt van de printer is op en de printer heeft sowieso besloten een snipperdag te nemen. Iedereen die je belt, heeft dit gedelegeerd aan de voicemail en helaas die heeft geen antwoord voor je. Je to-do lijst accepteert geen vinkjes en halverwege de dag ben je al klaar. Maar niet met je werk! 
Dit zijn van die dagen dat je dus eigenlijk halverwege moet stoppen. Mijn motto is, niks moet, maar handig is het wel. Want op die dagen komt er niks uit mijn handen. En op die dagen ben ik blij met mijn eigen Linda, want ik weet uit eigen ervaring "delegeren kun je leren" en loslaten maakt vaak van een slechte dag een betere. 
Kun jij soms ook wel wat hulp gebruiken? Kijk eens op charlywerkt.nl of neem hier contact met me op. #secretariaatopmaat

Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Devorah Oates (vrijdag, 03 februari 2017 14:56)


  Hello every one, here every one is sharing these kinds of knowledge, thus it's pleasant to read this web site, and I used to pay a visit this blog all the time.

 • #2

  Karolyn Castellano (maandag, 06 februari 2017 01:47)


  What's up, I read your new stuff on a regular basis. Your humoristic style is witty, keep up the good work!

 • #3

  Dan Killeen (dinsdag, 07 februari 2017 03:37)


  After looking at a number of the articles on your web page, I honestly appreciate your way of blogging. I saved as a favorite it to my bookmark website list and will be checking back soon. Take a look at my web site too and let me know how you feel.

 • #4

  Providencia Dahle (dinsdag, 07 februari 2017 15:28)


  Excellent article. I certainly love this site. Keep writing!

 • #5

  Brooke Sinha (donderdag, 09 februari 2017 07:30)


  Hiya very cool site!! Man .. Beautiful .. Superb .. I'll bookmark your web site and take the feeds additionally? I'm happy to find a lot of useful information here within the post, we'd like work out extra strategies on this regard, thank you for sharing. . . . . .