Waar word jij nou blij van?

Vorige week had ik een afspraak via Skype om kennis te maken met iemand. En toen vroeg degene aan de andere kant, 'wat kunnen we bij jou neerleggen, waar word jij nou blij van?' In eerste instantie begon ik over werkzaamheden die ik niet leuk vind zoals bijvoorbeeld de cijfertjes en de boekhouding. Later spookte dit nog door m'n hoofd. Want eigenlijk is dat één van de weinig zaken die ik niet leuk vind en bij mij draait het daar ook niet om. Het gaat niet om taken, maar om mensen, om betrokkenheid.

 

Mijn drijfveer is om te zorgen dat alles lekker draait en de randvoorwaarden zijn bereikt. Dat het proces zo efficiënt mogelijk is ingericht en er geen dingen worden gedaan omdat het nou éénmaal zo is. Dat bijvoorbeeld stukken netjes de deur uitgaan, afspraken zijn ingepland, het archief overzichtelijk is en social media geen ding wordt. Dat mijn klanten CharlyWerkt!@ zorgeloos in kunnen schakelen, daar zelf lucht door krijgen en blij van worden en op hun beurt tijd hebben om hun klanten blij te maken. Want daar draait het uiteindelijk om, om 'mensen'!


Reactie schrijven

Commentaren: 0